La noi asa se face... - stereotipul eronat al HRilor contemporani
Рубрика: Аналитика 987

Multe companii se confrunta cu intepatura respingerii in momentul in care candidatul aflat in procesul de selectie/recrutare, vine cu un refuz la o anumita etapa. Si de ce? Pentru ca accepta o alta oferta, poate mai avantajoasa, poate mai complexa, sau po

Cine sunt ei, recruiterii?
Рубрика: Аналитика 1638

Valoarea, conexiunea, gandirea non standarda - secretul fiecarui recruiter

Industriile Viitorului
Рубрика: Аналитика 3545

La fiecare 3-5 ani vor aparea pozitii si meserii de care inca nu am auzit asa cum deja se observa daca ne uitam 3-5 ani in trecut cand nu existau pozitii precum Social Media officer, App Developer, Data Miner, Cloud Computing Expert.

Munca in open space, sursa de oboseala!
Рубрика: Аналитика 5742

Managerii le prefera, pentru ca incurajează comunicarea si transparenta. Angajatii le urasc, pentru ca s-au saturat sa-si asculte colegii vorbind la telefon si nu se pot concentra.

Modern HR is agile HR
Рубрика: Аналитика 4726

Today, Agile has become a mainstream way of working in most developed companies. This is not only in tech departments, but also sales, marketing, and now HR.

Generatiile X, Y si Z la locul de munca
Рубрика: Аналитика 5433

Traim intr-o perioada in care la locul de munca se „ciocnesc” trei generatii X,Y si Z, fiecare cu aspiratiile si viziunile sale, iar provocarea este sa se gaseasca un echilibru pentru ca toata lumea sa se integreze cat mai bine.

Importanta motivarii angajatilor
Рубрика: Аналитика 5095

Fiecare dintre noi stim ca un mediu de lucru mai placut genereaza performanta

Workplace Friendships: Asset Or Liability?
Рубрика: Аналитика 3960

You have to strike a balance between your personal needs and the needs of the workplace for harmony and contribution because workplace friendships pose challenges that private, social interactions do not experience

Calitatile esentiale ale unui recruiter
Рубрика: Аналитика 4485

A fi recruiter bun inseamna a avea cate un pic din alte zeci de profesii fiind si marketolog, persoana de vanzari, consultant in cariera, psiholog, un om complet de afaceri.

Feel like wasting time on the wrong job? Start the hunting!
Рубрика: Аналитика 3917

Sitting in your current office, you can take some time and think hard about what you want next in your life and career. Here are some signs you′re wasting your talents in the wrong job...

Кто вам нужен?

Мы свяжемся с вами в ближайшее время

Закрыть