Industriile Viitorului
Rubrica: Analitica 1160

La fiecare 3-5 ani vor aparea pozitii si meserii de care inca nu am auzit asa cum deja se observa daca ne uitam 3-5 ani in trecut cand nu existau pozitii precum Social Media officer, App Developer, Data Miner, Cloud Computing Expert.

Munca in open space, sursa de oboseala!
Rubrica: Analitica 2199

Managerii le prefera, pentru ca incurajează comunicarea si transparenta. Angajatii le urasc, pentru ca s-au saturat sa-si asculte colegii vorbind la telefon si nu se pot concentra.

Modern HR is agile HR
Rubrica: Analitica 1521

Today, Agile has become a mainstream way of working in most developed companies. This is not only in tech departments, but also sales, marketing, and now HR.

Generatiile X, Y si Z la locul de munca
Rubrica: Analitica 1875

Traim intr-o perioada in care la locul de munca se „ciocnesc” trei generatii X,Y si Z, fiecare cu aspiratiile si viziunile sale, iar provocarea este sa se gaseasca un echilibru pentru ca toata lumea sa se integreze cat mai bine.

Importanta motivarii angajatilor
Rubrica: Analitica 1624

Fiecare dintre noi stim ca un mediu de lucru mai placut genereaza performanta

Workplace Friendships: Asset Or Liability?
Rubrica: Analitica 1216

You have to strike a balance between your personal needs and the needs of the workplace for harmony and contribution because workplace friendships pose challenges that private, social interactions do not experience

Calitatile esentiale ale unui recruiter
Rubrica: Analitica 1409

A fi recruiter bun inseamna a avea cate un pic din alte zeci de profesii fiind si marketolog, persoana de vanzari, consultant in cariera, psiholog, un om complet de afaceri.

Feel like wasting time on the wrong job? Start the hunting!
Rubrica: Analitica 1392

Sitting in your current office, you can take some time and think hard about what you want next in your life and career. Here are some signs you′re wasting your talents in the wrong job...

Lucruri care influenteaza nivelul de productivitate
Rubrica: Analitica 1169

Vezi cateva sfaturi care te vor ajuta sa-ti organizezi timpul intr-un mod util, sa-ti cresti productivitatea muncii si sa duci la indeplinire toate task-urile pe care ti le-ai propus.

Sef vs Lider. Care e atitudinea care te face un bun conducator?
Rubrica: Analitica 1940

Un lider poate fi sef, dar oare fiecare sef poate fi si lider?

Ce candidat cautati?

Va contactam in cel mai scurt timp posibil

Закрыть