Beneficiile investitiei in promovarea starii de bine a angajatilor
Рубрика: Аналитика 11123

Cand vine vorba de starea de bine a angajatilor, ne referim la impactul personal al nivelului starii de bine al angajatilor asupra companiei si invers. Tocmai din acest motiv, am vrea sa mentionam importanta dezvoltarii nivelului starii de bine a angajati

Услуги подбора персонала - затраты или инвестиции?
Рубрика: Аналитика 7097

Главная наша цель на данный момент – показать результат компаниям! Мы наблюдаем тенденцию на рынке труда и радует тот факт что руководители компаний стали понимать фразу: Дорогие кандидаты – дешевле. Наши услуги стоят дорого. Это затраты или инвестиции?

La noi asa se face... - stereotipul eronat al HRilor contemporani
Рубрика: Аналитика 7172

Multe companii se confrunta cu intepatura respingerii in momentul in care candidatul aflat in procesul de selectie/recrutare, vine cu un refuz la o anumita etapa. Si de ce? Pentru ca accepta o alta oferta, poate mai avantajoasa, poate mai complexa, sau po

Cine sunt ei, recruiterii?
Рубрика: Аналитика 7924

Valoarea, conexiunea, gandirea non standarda - secretul fiecarui recruiter

Industriile Viitorului
Рубрика: Аналитика 8892

La fiecare 3-5 ani vor aparea pozitii si meserii de care inca nu am auzit asa cum deja se observa daca ne uitam 3-5 ani in trecut cand nu existau pozitii precum Social Media officer, App Developer, Data Miner, Cloud Computing Expert.

Munca in open space, sursa de oboseala!
Рубрика: Аналитика 11530

Managerii le prefera, pentru ca incurajează comunicarea si transparenta. Angajatii le urasc, pentru ca s-au saturat sa-si asculte colegii vorbind la telefon si nu se pot concentra.

Modern HR is agile HR
Рубрика: Аналитика 10298

Today, Agile has become a mainstream way of working in most developed companies. This is not only in tech departments, but also sales, marketing, and now HR.

Generatiile X, Y si Z la locul de munca
Рубрика: Аналитика 12852

Traim intr-o perioada in care la locul de munca se „ciocnesc” trei generatii X,Y si Z, fiecare cu aspiratiile si viziunile sale, iar provocarea este sa se gaseasca un echilibru pentru ca toata lumea sa se integreze cat mai bine.

Importanta motivarii angajatilor
Рубрика: Аналитика 14141

Fiecare dintre noi stim ca un mediu de lucru mai placut genereaza performanta

Workplace Friendships: Asset Or Liability?
Рубрика: Аналитика 9333

You have to strike a balance between your personal needs and the needs of the workplace for harmony and contribution because workplace friendships pose challenges that private, social interactions do not experience

Кто вам нужен?

Мы свяжемся с вами в ближайшее время

Закрыть