Mantis - Traditii de recrutare intr-o forma moderna

Rubrica: Angajatorilor 16647
Mantis - cautarea personalului in Moldova si peste hotare

Salutare! Suntem agentia de recrutare personal “Mantis”. Ne-ati cunosut? Ei bine, suntem de mai mult timp pe piatф. Speram cф ne-ati recunoscut, doar nu suntem novici pe piata. Timp de doi ani am activat sub denumirea de „Recruitment”, dar am hotarit ca avem nevoie de un nume de brand interesant, indraznet si memorabil. Cu alte cuvinte, ne-am dorit o schimbare de imagine si se pare ca ne-a reusit. 

Ne-a luat ceva timp sa ne gindim la noua denumire. Am ales si analizat denumirile agentiilor HR autohtone si de peste hotare, si am ajuns la concluzia ca practic fiecare denumire contine niste cuvinte, care au de a face cu procesul de recrutare: hr, recruitment, consulting etc. Nu dorim sa fim ca ceilalti si avem tot dreptul. 

In acesti doi ani de existenta, Agentia de consultanta HR Recruitment a acoperit peste 500 posturi vacante din cele mai diverse domenii – tehnologii informationale, medicina, transport, industria productiei. 70 procente din companiile IT locale au devenit clienti fideli ai nostri. Am acordat ajutor in gasirea personalului necesar nu doar clientilor din tara, ci si mai multor companii din Romania, Germania, Marea Britanie, Franta, Israel, Italia, Bulgaria.

Un recruiter adevarat seamana cu un vinator, care cauta, gaseste si nu-si lasa prada. Anume asa suntem si deaceea am hotarit ca noul nostru nume, indraznet si memorabil, sa tina de lumea animalelor de prada. Ne-am gindit, am certat, am discutat si, in cele din urma, am decis: acum suntem Mantis, care vine de la Mantis religiosa – o insecta pradatoare, picioarele careia sunt puternice si inzestrate cu spini, pentru a apuca si mentine prada, iar capul cu 5 ochi se poate rasuci la 180 grade pentru cercetarea teritoriului. Logotipul nostru - un mantis in costum de afaceri, ceea ce ne reprezinta totalmente.

Rebrandingul si rezultatele pe care le-am obtinut ne inspira. Noi tindem la mai mult. Ne dorim sa devenim parteneri de incredere pentru toate companiile cu care se merita de colaborat, iar pentru candidati sa fim cei, care le aduc jobul de vis. 

Urati-ne la mai mult si la mai mare!

Apreciază te rog articolul, mulțumesc.

Ce candidat căutați?

Vă contactăm în cel mai scurt timp posibil

Закрыть