Joburi de vara pentru studenti!

Rubrica: Candidaților 27500
Post de munca vacant pentru studenti

Invitam studentii la lucru: asteptari si realitate

Toata lumea stie ca, pentru a gasi cu usurinta un job dupa absolvire, trebuie sa ai nu numai o diploma, ci si o mica experienta. Dar, unde sa o iai? Raspunsul este evident: este necesar sa te angajezi inca in anii de studentie, in perioada de vacanta, sau part-time.

Studentii sunt interesati de ofertele de munca destinate lor. Pentru noi, a fost evident, asa ca am mers cu inima deschisa in universitatile din Moldova pentru a oferi studentilor facultatilor de limbi straine oferta noastra de munca interesanta si care corespunde viitoarei lor profesii.

Spre marea noastra mirare, nimeni nu ne-a intampinat cu bratele deschise. S-a adeverit ca inainte de noi, universitatile au mai fost vizitate de asa numitii angajatori care propuneau oferte suspicioase si nu prea decente. Ei inselau studentii exagerand mult conditiile de munca, unii chiar au incercat sa-i implice in furnizarea de servicii ilegale. A fost dificil sa le dovedim ca nu suntem la fel. Dar, am facut-o. Noi le-am explicat ca compania pentru care ne ocupam de selectare si recrutare de personal, este una serioasa si propunem un job real cu salarii foarte bune, ceea ce va permite tinerilor nu doar sa castige bani, dar si sa finiseze studiile cu un CV deja bogat.

Stimate student, te cautam!

Compania Rabota.md la cererea clientului, companie internationala, invita studentii pentru joburi de vara. In caz ca vorbesti fluent una din limbile engleza, germana, portugheza sau franceza, expediaza-ne CVul la adresa hr@rabota.md, iar noi iti vom descrie toate detaliile despre acest Job dar si despre altele ce ti se potrivesc si poti fi interesat.

Apreciază te rog articolul, mulțumesc.

Ce candidat căutați?

Vă contactăm în cel mai scurt timp posibil

Закрыть