Munca in open space, sursa de oboseala!
Rubrica: Analitica 535

Managerii le prefera, pentru ca incurajează comunicarea si transparenta. Angajatii le urasc, pentru ca s-au saturat sa-si asculte colegii vorbind la telefon si nu se pot concentra.

Modern HR is agile HR
Rubrica: Analitica 217

Today, Agile has become a mainstream way of working in most developed companies. This is not only in tech departments, but also sales, marketing, and now HR.

Generatiile X, Y si Z la locul de munca
Rubrica: Analitica 435

Traim intr-o perioada in care la locul de munca se „ciocnesc” trei generatii X,Y si Z, fiecare cu aspiratiile si viziunile sale, iar provocarea este sa se gaseasca un echilibru pentru ca toata lumea sa se integreze cat mai bine.

Importanta motivarii angajatilor
Rubrica: Analitica 250

Fiecare dintre noi stim ca un mediu de lucru mai placut genereaza performanta

Workplace Friendships: Asset Or Liability?
Rubrica: Analitica 261

You have to strike a balance between your personal needs and the needs of the workplace for harmony and contribution because workplace friendships pose challenges that private, social interactions do not experience

Calitatile esentiale ale unui recruiter
Rubrica: Analitica 384

A fi recruiter bun inseamna a avea cate un pic din alte zeci de profesii fiind si marketolog, persoana de vanzari, consultant in cariera, psiholog, un om complet de afaceri.

Feel like wasting time on the wrong job? Start the hunting!
Rubrica: Analitica 395

Sitting in your current office, you can take some time and think hard about what you want next in your life and career. Here are some signs you′re wasting your talents in the wrong job...

Lucruri care influenteaza nivelul de productivitate
Rubrica: Analitica 318

Vezi cateva sfaturi care te vor ajuta sa-ti organizezi timpul intr-un mod util, sa-ti cresti productivitatea muncii si sa duci la indeplinire toate task-urile pe care ti le-ai propus.

Sef vs Lider. Care e atitudinea care te face un bun conducator?
Rubrica: Analitica 355

Un lider poate fi sef, dar oare fiecare sef poate fi si lider?

Rolul si importanta culturii organizationale
Rubrica: Analitica 479

Cultura organizationala reprezinta un subiect al managementului, caruia in prezent i se acorda o mare atentie. Ne petrecem aproximativ 40-50 de ore la locul de munca in fiecare saptamana. Multi dintre noi stam mai mult timp alaturi de colegii de serviciu

Ce candidat cautati?

Va contactam in cel mai scurt timp posibil

Закрыть