Ce salarii achitam angajatilor? Raspunsul la aceasta intrebare il vedeti in noul Ghid Salarial!

Rubrica: Angajatorilor 19276
Un nou studiu salarial de la Mantis si Rabota.md

Este cea de-a doua analiza a salariilor, imbunatatita, ce cuprinde peste 650 de posturi din diverse domenii si include cu 300 de posturi mai mult comparativ cu editia precedenta! La elaborarea Ghidului Salarial am fost ajutati de 550 de companii din Moldova. Pe aceasta cale vrem sa le aducem sincere multumiri tuturor companiilor care s-au implicat in cercetare!

Acum in trei limbi

Si de aceasta data Ghid Salarial este disponibil in limbile romana si rusa. Mai mult, la cererea companiilor straine am creat si o versiune in limba engleza.

Cit costa?

Pretul standard este de 2 790 lei. Companiile care au participat la cercetare vor achita 975 lei. Primii 10 cumparatori vor beneficia de o reducere de 30%!

Si daca nu ati recunoscut din start logoul nostru de pe coperta, nu va mirati! In curind va fi lansata noua versiune a paginii noastre web, care neaparat o sa va placa.

Cum puteti sa cumparati?

Pentru a procura Ghid Salarial, rugam sa accesati linkul si sa tipariti ordinul spre plata.

Cu cine ati putea discuta?

Daca aveti intrebari sunati la numarul de telefon 079640444 si vorbiti cu directorul agentiei de recrutare "Mantis" Veronica care va va explica totul cu mare placere.

Cu o deosebita satisfactie si un sentiment al datoriei indeplinite, echipa Rabota.md!

Apreciază te rog articolul, mulțumesc.

Ce candidat căutați?

Vă contactăm în cel mai scurt timp posibil

Закрыть